Strona: 1 2 3 >


Gerlach nóż do chleba DECO BLACK NK991A


Stal nierdzewna X50CrMoV15 (z dodatkiem chromu, molibdenu i wanadu), z której wykonane zostało ostrze z ząbkami poradzi sobie z krojeniem chleba pszennego, żytniego, francuskiej bagietki, chałki, czy słodkich i delikatnych bułeczek z rodzynkami.

Twardość ostrza noża Deco Black na skali Rockwella wynosi 53-55 HRC. Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza.

Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia. Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał. W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal. Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.

Doskonale wyważone noże Deco Black są wygodne podczas krojenia, dzięki specjalnie zaprojektowanej rękojeści z tworzywa ABS, która powstała w taki sposób, by zagwarantować komfort podczas użytkowania oraz wysoką wytrzymałość i trwałość produktu.

Gerlach nóż do chleba 8" NATUR NK320


Ostrze noża do chleba posiada specjalne ząbki przeznaczone do precyzyjnego krojenia pieczywa bez rozrywania delikatnej skórki bułki, bagietki lub chleba.

Twardość ostrza noża Natur na skali Rockwella wynosi 53-54 HRC.
Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza. Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia.

Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał. W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal. Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.

Trwałe ostrze ze stali nierdzewnej X50CrMoV15, z dodatkiem molibdenu i wanadu, zmniejsza kruchość i podnosi odporność na ścieranie.
Dębowa rękojeść zapewnia wygodne użytkowanie oraz pewny chwyt, nawet podczas intensywnego krojenia.

Gerlach nóż do chleba SMART GREY NK994


Smart Grey to gwarancja jakości ostrzy noży Gerlach. Doskonała ostrość i twardość to główne cechy tej linii.
Twardość ostrza noża Smart Grey w skali Rockwella wynosi 54-56 HRC. Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza.

Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia. Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał. W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal.

Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.

Nóż wykonany został ze stali nierdzewnej X30Cr13 z dodatkiem chromu, który zwiększa odporność na korozję.
Funkcjonalna rękojeść została tak zaprojektowana, by gwarantować jak największy komfort podczas użytkowania. Materiał typu Soft Touch gwarantuje pewny chwyt, nawet w mokrych dłoniach.

Gerlach nóż do chleba STYLE NK986


Nóż do chleba STYLE 8" (20 cm) dzięki ostrzu ze specjalnymi ząbki poradzi sobie z przekrojeniem każdego rodzaju pieczywa. Nieważne, czy masz ochotę na porannego croissanta, francuską bagietkę, czy jeszcze ciepły chleb prosto z piekarni, nóż Style poradzi sobie z nimi wszystkimi wyśmienicie.

Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej X30Cr13 z dodatkiem chromu, który zwiększa wytrzymałość i odporność na korozję.
Twardość ostrza noża Style na skali Rockwella wynosi 52-54 HRC. Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza. Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia. Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał.

W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal. Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.

Rękojeść noża dodatkowo pokryto specjalną powłoką antypoślizgową. Powłoka to termoplastyczna guma, która zapobiega wyślizgiwaniu się noża z dłoni, nawet jeśli jest on mokry. Dodatkowo, powłoka zabezpiecza uchwyt przed korozją.

Gerlach nóż kuchenny 8" DECO BLACK NK991A


Wąskie i długie ostrze noża kuchennego 8" pozwala na wygodne i precyzyjne krojenie mięs, wędlin oraz ryb, które zostaną pokrojone na równe kawałki i plastry bez postrzępionych brzegów. Nóż będzie również nieocenioną pomocą podczas filetowania oraz oddzielania mięsa od ości lub kości.

Noż Deco Black wykonany został ze stali nierdzewna X50CrMoV15 (z dodatkiem chromu, molibdenu i wanadu), która gwarantuje zwiększoną odporność na korozję podczas codziennych prac w kuchni.

Twardość ostrza noża Deco Black na skali Rockwella wynosi 53-55 HRC. Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza. Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia. Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał.
W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal. Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.

Antypoślizgowy uchwyt z tworzywa ABS jest niezwykle odporny i wytrzymały.

Na rękojeści znajduje się pomocnicze oznaczenie, które podpowiada funkcję noża.

Dzięki stalowemu ostrzu oraz czarnej rączce Deco Black, nóż szefa kuchni znakomicie wpasuje się w wystrój minimalistycznej kuchni.

Gerlach nóż kuchenny 8" NATUR NK320


Wąskie i długie ostrze noża kuchennego 8" pozwala na wygodne i precyzyjne krojenie mięs, wędlin oraz ryb, które zostaną pokrojone na równe kawałki i plastry bez postrzępionych brzegów. Nóż będzie również nieocenioną pomocą podczas filetowania oraz oddzielania mięsa od ości lub kości.

Twardość ostrza noża Natur na skali Rockwella wynosi 53-54 HRC. Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza. Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia. Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał.

W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal. Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.
Trwałe ostrze ze stali nierdzewnej X50CrMoV15, z dodatkiem molibdenu i wanadu, zmniejsza kruchość i podnosi odporność na ścieranie.

Dębowa rękojeść zapewnia wygodne użytkowanie oraz pewny chwyt, nawet podczas intensywnego krojenia.

Gerlach nóż kuchenny 8" SMART GREY NK986


Wąskie i długie ostrze noża kuchennego 8" (20 cm) pozwala na wygodne i precyzyjne krojenie mięs, wędlin oraz ryb, które zostaną pokrojone na równe kawałki i plastry bez postrzępionych brzegów. Nóż będzie również nieocenioną pomocą podczas filetowania oraz oddzielania mięsa od ości lub kości.

Smart Grey to gwarancja jakości ostrzy noży Gerlach. Doskonała ostrość i twardość to główne cechy tej linii.

Twardość ostrza noża Smart Grey na skali Rockwella wynosi 54-56 HRC. Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza. Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia. Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał. W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal. Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.

Nóż wykonany został ze stali nierdzewnej X30Cr13 z dodatkiem chromu, który zwiększa odporność na korozję.

Rękojeść została tak zaprojektowana, by gwarantować jak największy komfort podczas użytkowania. Materiał typu Soft Touch gwarantuje pewny chwyt, nawet w mokrych dłoniach.

Gerlach nóż kuchenny 8" NK986 STYLE


Nóż kuchenny STYLE 8" (20 cm) dzięki szerokiemu ostrzu stanie się Twoim niezawodnym i wielofunkcyjnym pomocnikiem w kuchni.

Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej X30Cr13 z dodatkiem chromu, który zwiększa wytrzymałość i odporność na korozję.

Twardość ostrza noża Style na skali Rockwella wynosi 52-54 HRC.

Skala Rockwella wskazuje na umiejętność zachowania ostrości przez dany okres czasu oraz bada odporność na uszkodzenia mechaniczne i przeciążenia ostrza. Twarde noże długo zachowują ostrość, jednocześnie są trudniejsze w ostrzeniu, mniej giętkie i bardziej podatne na pęknięcia oraz wykruszenia. Każdy nóż powinien być sztywny, aby precyzyjnie kroić różne składniki, z drugiej zaś strony musi być na tyle elastyczny, by podczas zmiany kąta krojenia lub dużego nacisku, nie pękał. W większości przypadków, twardość dla noży kuchennych podaje się od 52 stopni HRC, natomiast 57-58 HRC oznacza już twardą stal. Twardość ostrzy noży kuchennych Gerlach została tak dostosowana, aby zapewnić niezwykle precyzyjne i ostre cięcie, a jednocześnie zminimalizować prawdopodobieństwo złamania się ostrza podczas intensywnego użytkowania.

Rękojeść noża dodatkowo pokryto specjalną powłoką antypoślizgową. Powłoka to termoplastyczna guma, która zapobiega wyślizgiwaniu się noża z dłoni, nawet jeśli jest on mokry. Dodatkowo, powłoka zabezpiecza uchwyt przed korozją.

Strona: 1 2 3 >


Oferujemy m.in produkty firm:











































strony internetowe BRANDPOINT.PL